kansielokuvatryhmapalautearkistoarkistolyhytelokuvia


A j a n k o h t a i s t a


14.4.2018 – UUSI SUOMEN MESTARI!

Palkinto pukeutuneena punaiseen

Tuore elokuvamme Punainen muovipussi voitti Filmi- ja videokuvaajien liiton SM-kilpailussa avoimen sarjan pääpalkinnon!

Tuomaristo kuvailee elokuvaa mm. näin:

Elokuva on osoitus siitä, kuinka pienestä asiasta voi saada paljon irti ja monipuolisesti kerrottavaa. Elokuva on ehyt, kaunis kokonaisuus, joka jättää hyvän tunnelman myös katsomisen jälkeen. Ja toki runsaasti miellyttävästi kaihertavia kysymyksiä.


13.1.2018 – PUNAINEN MUOVIPUSSI ON JULKAISTU!

Punainen muovipussi

Eräänä kesäisenä päivänä punainen muovipussi ajelehtii ihmisten uimarannalle. Ihminen poimii sen mukaansa. Mitä sitten tapahtuu?

Uusi elokuvamme Punainen muovipussi on julkaistu ja voit katsoa sen ilmaiseksi täältä >>


28.12.2018 – UUSI ELOKUVA: PUNAINEN MUOVIPUSSI

Punainen muovipussi

Lähes viiden vuoden tauon jälkeen Ihmiskunnan ainoa toivo on valmistanut uuden elokuvan!

Historialliseen hetkeen sopiikin hyvin, että elokuvan rooleissa esiintyvät – yhdessä punaisen muovipussin kanssa – kolme aiemmista elokuvistamme tuttua näyttelijää: Ida Rantanen Emmasta (2005) sekä Fanni Cederberg ja Tuomas Nevanlinna Seikkailusta (2011).

Punainen muovipussi julkaistaan 13.1.2019. Voit katsoa elokuvasta lyhyen esittelyn tästä.


13.9.2014 – ÄÄNETÖN MUSIIKKIELOKUVA: PIANOTRIO NRO 1

Pianotrio nro 1

Voisiko musiikkiesityksen taltioida ja esittää uudelleen ilman ääntä? Välittyykö musiikillinen kokemus pelkästä kuvasta?

Tätä pohdimme ensimmäisen kerran 10 vuotta sitten. Tänä kesänä vihdoin tartuimme toimeen ja kokeilimme. Syntyi äänetön musiikkielokuva Pianotrio nro 1, joka julkaistaan 20.9.2014.

Katso elokuva >>


21.4.2012 – ENSIMMÄINEN PALKINTO

The Boy with the Eternal Truths

The Boy with the Eternal Truths palkittiin Filmi- ja videokuvaajien liiton SM-kilpailuissa avoimen sarjan parhaana elokuvana. Tuomaristo kommentoi näin:

Elokuva on ehjä kokonaisuus. Siinä on hyvä tarina ja luontevat näyttelijäsuoritukset. Elokuvassa on tunnelmaa ja tunnetta, myös hiljaisuus kertoo ja toimii osana tarinaa.Tämä elokuva on myös teknisesti harkittu toteutus ja se synnyttää ajatuksia.

Katso elokuva >>


29.1.2012 - SEIKKAILU-DVD KOULUILLE JA KIRJASTOILLE!

Seikkailun hieno DVD-julkaisu on nyt tilattavissa kouluille ja kirjastoille. Lasten näkökulmasta tarkastellut yhteiskunnalliset teemat sopivat hyvin opetukseen. Elokuvaan on valmistunut myös Koulukinon mediakasvatuksellinen oppimateriaali.

Katso esitteet Seikkailu kouluille ja Seikkailu kirjastoille. Jos haluat tilata levyn omaan käyttöösi, lähetä sähköpostia!


Uutisarkisto >>Ihmisten välissä -trilogia

Emma, Normaaliperusviiva ja Joonatanin evankeliumi on julkaistu DVD-kokoelmana. Tyylikkääseen pakettiin on kasattu myös englanninkieliset tekstitykset, dokumenttimateriaalia ja elokuvamusiikkia.

Tilaa DVD >>
Tilaa Seikkailu-DVD >>

Kaikki elokuvamme ovat katsottavissa suoraan verkosta maksutta!

Katso >>

Etsitkö yhteystietojamme?

Palaute >>

(C) Ismo Kiesiläinen, Ihmiskunnan ainoa toivo 2018