H A A S T A T T E L U


Antti, 15:00

TP: Kuka olet ja mikä on toimenkuvasi?

AT: Antti Tarvainen ja olin tuossa esiintymässä musiikkivideolla lapasia löytävänä poikana.

TP: Kun tämä kuitenkin on Apulannan musiikkivideokisa, jonka sitten voitti amatööriryhmä ja olet ollut tuollaisessa isommassakin elokuvassa, niin miten näkisit amatööriryhmän touhun eroavan siitä, oliko isokin ero?

AT: Tota...itseasiassa ei silleen hirveästi, himpun verran pienempää kaikki laitteet ja vehkeet ja vermeet oli, niitä oli vähän vähemmän ja silleen, mutta noin ryhmän toimivuuden kannalta en tiedä osaanko sanoa niin suuria eroja, että kyllä se näytti hirveän hienosti menevän tuolla alhaalla.

TP: Kun olet tuon käsikirjoituksen lukaissut, niin mitä mieltä siitä olit?

AT: Se oli ihan mielenkiintoinen, mielenkiintoinen käsis ja ihan...mitenköhän...mä en tiedä, mä en osaa tehdä mitään hienoja analyyseja koskaan mistään mutta se oli mielenkiintoinen se pojan rooli, tarina, miten ollaan ja pikku asiat - muodostuu tällainen yhtenäinen pläjäys ikäänkuin musiikin voimalla, pauhatessa siinä, pienet jutut on aina hienoja juttuja, yksityiskohdat mun mielestä.

TP: Onko se Apulannan videoksi uskottava?

AT: Joo...varmasti on joo, uskon että on. Apulannan videoks...niin, Apulannalla on ollut hienoja videoita mun mielestä ja uskon että tämä tulee myös jatkamaan sitä hyvien videoiden sarjaa.

TP: Mitäs sulla on tulevaisuudessa tiedossa?

AT: No ei, mulla on nyt tuolla Kellariteatterissa yksi rooli, me esitetään, loppuu joulukuussa näytökset ja siitä eteenpäin pitää kattoo mitä tapahtuu.

TP: Sä oot tulevaisuudessa ilmeisesti tekemässä duunia myös meidän "sisarryhmämme" Welhofilmin kanssa, eikö totta?

AT: Joo, tammikuussa pitäisi tehdä yks lyhytelokuva, käydä kuvaamassa tuolla pitkin metrotunneleita, se on ihan mielenkiintoinen juttu kans lähtee sitä sitten tekemään.

TP: Sitä odotellessa, kiitoksia.

AT: Kiitoksia.


Aipe
Antti










ALT-teksti










Linkit takaisin

Haastatteluihin

Alkuun





(C) Ismo Kiesiläinen, Tuomas Peurakoski, Ihmiskunnan ainoa toivo 2002