H A A S T A T T E L U


Toni ja Sipe, 14:00

TP: Noniin pojat, tässä on aika paljon jo kuvattu videota. Mitä tässä on tapahtunut, kerro vaikka sä ensin Sipe? Miltä ryhmän toiminta on näyttänyt?

Sipe: Mä olen ollut aika etäällä tästä ryhmästä, mä olen tullut vasta sitten ryhmän pariin kun on pyydetty, mutta kai tää on ihan mallikkaasti toiminut, kaikki on saatu nauhalle mitä on haluttukin, eiköhän tästä video tuu.

TP: Entäs sä Toni?

Toni: No ei mulla ole periaatteessa tähän lisättävää, I have nothing to add. Tää on tällaista välillä tää liikkuvien kuvien teko, se on vähän ikään kuin että tältä pohjalta mennään.

TP: Oletteko tyytyväisiä suorituksiinne tähän mennessä?

Toni: Eihän sitä voi tietää ennenkuin sen näkee. Se on ihan sama mitä tähän mennessä ajattelee, sillä ei ole merkitystä, kun lopputulos ratkaisee.

Sipe: Nimenomaan.

Toni: En mä näe mitään syytä lähteä ruotimaan tätä materiaalia tässä vaiheessa, mutta mulla on vahva luotto siihen, että tästä tulee vielä ihan ok.

TP: Mitenkäs Viipurin valtaus edistyy?

Toni: Erittäin hyvin, kiitos. Kyseessä on vain vähän sellainen tilanne, että 320 metriä olis, se on aika tuskainen määrä metrejä lähteä tuolla luotisateessa hapattaan, mutta mulla on korpraali Susi, se on tosiaan täällä vanhan kilparadan toimitsijahuoneen yläkerras kytiksellä ja ampuu tonne vihollisen päämajaan.

Sipe: Milläs se ampuu sinne?

Toni: Tarkkuuskiväärillä.

TP: Te lähdette tästä sitten suoraan videon kuvauksista tuonne Vaasaan keikalle, olette ilmeisesti siellä viikon töissä. Kerro ainakin sä Sipe, kun tässä on ollut nämä kuvauspäivät aika rankkoja, et kestättekö tämän keikan, onko teillä rockkukon ammattitaito ja lihasvoimat, jotka auttaa tämän illan keikan ylitse?

Sipe: Tottakai me kestetään, täähän on meidän leipätyö, eihän se metalliteollisuuden mieskään sano, että mä en jaksa tänään tulla sorvin ääreen ku ei ole fiilistä, eikä se oo edes fiiliksestä kiinni. Eikä nää ole ollut rankkoja meille, teillehän ne on ollut.

TP: Pitkiä päiviä kuitenkin.

Toni: Valojuovia pistää pitkin, oijoi, siellä meni nyt, käsittämätöntä

Sipe: Siellä on hapatus käynnissä.

Toni: Miksei seiskavitoset ammu?

TP: Kiitoksia kuitenkin..

Toni: Siellä kuolee nyt miestä!


Sipe
Sipe


Toni
Toni









ALT-teksti










Linkit takaisin

Haastatteluihin

Alkuun





(C) Ismo Kiesiläinen, Tuomas Peurakoski, Ihmiskunnan ainoa toivo 2002