H A A S T A T T E L U


Toni, 12:15

(yllätetään pelaamasta laptopillaan) Toni Wirtanen:...siellä menee venakkoa nurin...tankki saa****, et peräänny! Kyllä! Siellä saa meinaan vihulaisen kookoopesäke niin että tuntuu. Tää on just sitä sodan viihdekäyttöä jota vastaan Apulanta on taistellut uuden Hiekka-levynsä teemallaan. Tää on nyt just sitä! (haastattelija pyrkii väliin, turhaan) EI vi***, alikersantti Rochrbach juoksi just piikkilankaesteeseen, käskettiinkö taistelija juosta piikki- lankaesteeseen vai nou, ei käsketty! Ei näin!

TP: Niin, Toni, kerrohan, kun olet varmaankin lukenut käsikirjoituksen...

TW: Valitettavasti itseasiassa en ole, en ole nähnyt vilaustakaan käsiksestä mikä mua sinällään vähän naurattaa, mutta tämä on toisaalta hyvin tyypillinen tilanne siinä mielessä, ettei mulle koskaan kukaan kerro mitään.

TP: Teilläkö on tällainen tietynlainen kuvan ja äänen erilainen dominointiaste, että siinä mielessä kun sinä vastaat musiikista, niin Tuukka vastaa enemmänkin tästä kuvasta ja videosta, vai?

TW: Niin, no niinhän tää nyt vähän on. Mutta tää on kato tällasta! Pitäisköhän noita vähän huidella vielä tosta, tässä on tommonen 37 millin tykki tossa puolitelavaunussa niin sillä kun vähän lasautellaan tonne...loppuu se keekoilu.

TP: Mitäs mieltä olet siitä, kun tämä kilpailu laitettiin pystyyn?

TW: Täähän oli yhteinen visio, tää lähti kyllä aika silleen joukkuejohtoisesti. Sinänsä hienoa että joskus näinkin. (jaarittelun ja pelin äänien yhteydessä lyhyt keskustelu armeijasta ja kertausharjoituksista)

TP:...ja sittenhän on vielä niin, että meillähän tässä videossa esiintyy myös Antti Tarvainen, joka on tuttu Menolippu Mombasaan -elokuvasta, oletkos koskaan tullut ajatelleeksi, että olisit voinut tuon ulkomuotosi puolesta tehdä ko. elokuvaan hyvinkin cameon?

TW: Näin ois tietenkin voinut olla, mutta kun ei mua ikinä kysytä mihinkään...mä oon vaan.

TP: Sitten vielä kysymys, jonka saa pysäyttää milloin tahansa sanomalla "hep!"...

TW:HEP!

TP:...kerro omin sanoin, mitä tapahtui Pakkahuoneella.

TW: Ei siellä mitään tapahtunut. Muuta kuin kivoja likkoja morjesteltiin eikä siellä sen ihmeempää kuin...aatteliksää että siellä tapahtui jotain?

TP: Eikäkun teidän keskustelupalstalla jotkut pohtivat että mitäköhän sinun kitarallesi kävi.

TW: Ei siinä mitään, aina vähän tollasta. Välillä tää on tämmöstä. Sanotaan, että sotaratsu joutui tiensä päähän. Tai ei se nyt tiensä päähän. Välillä vaan ne hihat palaa ja pitääkin palaa. Ei tänne olla tultu mitään...voi vittu.(Joukkoja kuolee pelissä)

TP: Tästähän tuli ihan päivän skuuppi.

TW: Musta on hienoa, että kerrankin kun tämä meidän poppoo ei ole tekemässä itse tätä niin täällä on henkilökuntaa niin paljon ettei ole missään, ensimmäistä kertaa mulla ei ole kylmä...tai märkä...

TP: No jatkamme videohaastattelua kun olet itsekin päässyt keimailemaan tuohon kameran eteen.

TW: Joo, ja mä haluan tässä vaiheessa kiittää tätä teidän tuotantoryhmää, toivottaa oikein hauskaa kuvauspäivän jatkoa. Ei muuta kuin tsemppiä sinne KOTIRINTAMALLE!

(pelaaminen jatkuu)


Toni päivällä

Toni









ALT-teksti










Linkit takaisin

Haastatteluihin

Alkuun





(C) Ismo Kiesiläinen, Tuomas Peurakoski, Ihmiskunnan ainoa toivo 2002